Collaboration HEMA

Dit artikel is geschreven voor de HEMA blog.hema.nl
2015

Er is post!

Het moest er toch maar eens van komen, het kaartenrek van de HEMA, en dan ook maar meteen de XL versie. Eindelijk had ik een excuus gevonden om er eentje te kopen! Voor ons verjaardagsfeest leek het mij ideaal om de kaarten van de visite in uit te stallen. Meteen een mooi plaatsje op de tafel gekregen:


Naast post versturen is het ook heel fijn om speciale post te ontvangen! Heerlijk dat geluid van de kletterende verse post op de mat. Ontvang jij ook vaak mooie kaarten in de bus?

Vooral persoonlijke kaartjes met een mooie afbeelding op de voorzijde zijn fijn. Zonde om weg te gooien of ver weg te stoppen in een rommel lade. Alle kaarten die je van je dierbaren ontvangt kan je voortaan tentoonstellen in dit handige kaartenrek! Krijg je niet zo veel post? Niet getreurd, je kan ook je eigen kaarten in het rek bewaren, zo heb je je collectie overzichtelijk opgeborgen en staan ze klaar om verstuurd te worden. De postzegels en zelfgemaakte adreslabels bewaar je in een envelopje achter de kaarten, hoef je daar niet meer naar te zoeken.

Veel verjaardagskaarten ontvangen? Maak je feestje nog leuker en kleurrijker door het rek op de feesttafel te plaatsen, zo kan de visite er ook van genieten! Na het feest kan je de mooiste kaarten inlijsten, op je prikbord of koelkast hangen of met een stukje tape op de muur vast zetten.

Stuur ook eens een echt kaartje naar je familie of vrienden in plaats van een smsje of online bericht en kijk of je iets verrassends terug ontvangt, misschien wel met een mooie afbeelding die een speciaal plekje in je kaartenrek krijgt…
© AtelierPapier. Design by FCD.